INGYENES SZÁLLÍTÁS! 15.000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén házhoz. Szállítási információk itt.

Pályázatok

Gyakornoki helyek létesítése a Vaskakas Sörfőzdében (GINOP-5.2.4-18)

Vida Norbert
Vida Norbert
2019.01.04 12:36
Gyakornoki helyek létesítése a Vaskakas Sörfőzdében (GINOP-5.2.4-18)

2018 őszén pályázatot nyújtottunk be a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című felhívás alapján, majd 2018.11.19-én készhez vehettük a támogatói okiratot. Nagy öröm volt számunkra, hogy a pályázat keretében megvalósíthattuk terveinket:

  • foglalkoztathattunk 3 fő gyakornokot,
  • bővíthettük sörcsapoló berendezéseink számát és
  • bevezethettünk a MiniCRM rendszert.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által 2016. február 3-án meghirdetett „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című felhívás alapján a VASKAKAS és Társa Kft., mint támogatást igénylő 2018.11.11. napon támogatási kérelmet nyújtott be. A benyújtott pályázat pozitív elbírálásban részesült, majd a pályázati projekt sikeresen megvalósult az azt követő két évben.

A kedvezményezett neve: VASKAKAS és Társa Kft.

A Projekt címe:Gyakornoki helyek létesítése a Vaskakas Sörfőzdében

A szerződött támogatás összege: 9 165 792 Ft

A támogatás mértéke: 100 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A Vaskakas Sörfőzdében 3 fő pályakezdőt foglalkoztattunk a gyakornoki program keretében.

A kézműves sör rendkívül népszerű lett az elmúlt években, vállalkozásunk is dinamikusan növekszik, mely indokolttá tette a létszám bővítését, ezért 3 fő gyakornokot foglalkoztattunk:

  • az értékesítési és beszerzési feladatok ellátására 2 fő kereskedelmi ügyintéző gyakornokot foglalkoztattunk, akik a viszonteladóink felé történő értékesítési folyamatokat és az alapanyagbeszerzési feladatokat látták el. Egyikük feladata az új partnerek igényeinek felmérése, árajánlatok küldése, meglévő partnerek látogatása, folyamatos tájékoztatása a termékeinkről, továbbá megrendelések felvétele. A másik kereskedelmi gyakornok feladata a beérkező megrendelésekhez szükséges jövedéki okmányok, számlázás, az alapanyagok beszerzése és bevételezése, valamint piackutatások készítése, címlisták összeállítása. Mindkét kereskedelmi gyakornok rendkívül értékes tapasztalatokat szerzett pozíciójában.
  • továbbá 1 fő pultos gyakornokot is foglalkoztattunk. A Vaskakas Sörfőzde rendszeresen vesz részt fesztiválokon, kézműves vásárokon, ahol csapolt vagy palackos formában értékesítjük söreinket. A rendezvényszervező-pultos gyakornokunk munkája során tapasztalatot szerzett a fesztivál- és vásárszervező cégekkel történő kapcsolattartásban, a kitelepülések koordinálásában, pultban történő értékesítésben, azaz kitelepülések teljes körű lebonyolításában.

Az új gyakornokok felvétele indokolta a munkavégzésükhöz szükséges új eszközök beszerzését is, amelyek beszerzése szintén a projekt keretében valósult meg:

  • A rendezvényszervező-pultos gyakornokunk munkavégzéséhez 6 db mobil sörcsapot szereztünk be, hogy a Vaskakas Sörfőzde teljes szortimentjét (6 féle sör) csapolni tudja a rendezvényeken, amelyre kitelepül. Típus kiválasztásának szempontja, hogy megfelelő hűtőkapacitással rendelkezzenek a sörcsapok, megbízható, könnyen szállítható és beüzemelhető legyen, illetve mindezt elfogadható áron.
  • Sikeresen bevezettük a MiniCRM rendszert
    Ez egy ügyfél kapcsolattartási rendszer, melyben az értékesítési és beszerzési folyamatok végigkövethetők és felhasználói oldalról végig támogatta a szoftver a kereskedelmi gyakornokokat a partnerekkel való kapcsolattartás során. Legyen az viszonteladó, beszállító vagy fesztiválszervező. A rendszer kiválóan támogatja a partnerekkel kapcsolatos feladatok szervezését (ajánlatadás, emlékeztetők találkozókra, e-mail küldésre, telefonhívásra), Ezen túlmenően lehetővé tette a vállalati kapcsolattartó számára, hogy kimutatásokkal és statisztikákkal értékelhesse a gyakornokok munkáját, követhesse fejlődésükett. A szoftver kiválasztásának fő szempontja, hogy kompatibilis legyen a meglévő informatikai rendszerekkel (unas webshopmotor, RevolExpress készletkezelő és számlázó), ne kelljen hardverberuházást eszközölni, valamint mobilon vagy tableten is elérhető legyen az alkalmazás, így a gyakornokok nem csak a telephelyen tudják használni a rendszert, hanem bárhol a mobilalkalmazáson keresztül.

A projekt tényleges befejezés dátuma: 2020.07.08

A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-03572