INGYENES SZÁLLÍTÁS! 15.000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén házhoz. Szállítási információk itt.

Blog

ETO Pils

Vida Norbert
Vida Norbert
2021.04.22 17:58
ETO Pils

ETO Pils a Vaskakas Sörfőzdéből

 

Nagy örömmel mutatjuk be ETO Pils sörünket, mely a Vaskakas Sörfőzde és az ETO FC Győr csapatmunkájának eredménye. 

Pályára lép az ETO Pils!

2021 márciusában együttműködést írtunk alá a 117 éves ETO FC Győr-rel, aminek értelmében az ETO saját sörét a Vaskakas Sörfőzdében állítjuk elő ETO Pils néven.

 

ETO Pils négy féle címkével

ETO Pils - Négy féle címkével, az ETO bajnokcsapatainak névsorával

Ez az első alkalom Magyarországon, amikor egy kisüzemi sörfőzde és egy nagymúltú focicsapat együtt dolgozik. Ez a lehetőség is bizonyítja meggyőződésünket, miszerint a sörfőzdék jövőjét jelenti az erős lokális jelenlét, a helyi fogyasztók támogatása és szeretete. Arra törekszünk, hogy a régiónkban ne a nagyüzemi sört válasszák a fogyasztók, hanem a helyi főzde termékeit.

 

A minőség, a siker, a kitartás, és a lokálpatriotizmus egyaránt jellemzi az együttműködésben részt vevő feleket. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy nem csak Győr kedvenc sörfőzdéje vagyunk, hanem Győr kedvenc focicsapatának sörét is mi állíthatjuk elő!

Biztosak vagyunk abban, hogy a szurkolóknak innentől kezdve az ETO játéka mellett a meccs közben elfogyasztott ETO Pils íze is örömet fog okozni.

Azt reméljük, hogy az ETO Pils nem csak a meccsek alkalmával, hanem a hétköznapokban is közel hozza a csapatot a szurkolókhoz, és ezáltal tovább erősödik az összetartozás élménye.

 

ETO - Egyetértés Torna Osztály

 

Az ETO egy nagy múltú, legendás klub, melyet 1904-ben alapítottak Győri Vagongyár ETO néven. 1960-tól 2015-ig megszakítás nélkül az élvonal tagja volt, négy bajnoki címmel, két ezüst és hat bronzéremmel a második legsikeresebb vidéki klub Magyarországon. Ehhez a statisztikához hozzátartozik a négy kupagyőzelem, valamint egy szuperkupa-győzelem is. Az ETO története során kiváló játékosokat adott a magyar futballnak.

1963 - bajnokcsapat az ETO - ETO Pils1982 - Bajnok csapat az ETO - ETO Pils1983 - Bajnok csapat az ETO - ETO PilsBajnoki döntős az ETO - ETO Pils

Négy féle címkével kerül forgalomba az ETO Pils

Milyen sör az ETO Pils?

 

Az ETO Pils a Vaskakas Sörfőzdében előállított alsóerjesztésű, szűretlen német pilseni típusú sör. Alkoholtartalma 4,4%. Az ETO Pils a Győri Pils sörünk limitált kiadású változata, 0,33l üvegbe töltve.

A címke alapszínei természetesen a zöld és a fehér. Megjelenik rajta az ETO címere, valamint az ETO történetének legendás korszakai. Első alkalommal a bajnokcsapatokról emlékezünk meg; az 1963-as, az 1982-es, az 1983-as és a 2013-as bajnoki aranyérmeknek állítunk emléket. A jövőben az ETO történetének felejthetetlen hírességek is feltűnnek majd a címkéken.

 

Kiknek szánjuk az ETO Pils-t?

Az ETO Pils az ETO család söre. De kik is alkotják ezt a családot? A játékosok, a dolgozók, a szurkolók, a támogatói közönség, a győriek és Győr környékiek, mindannyian, akik büszkék vagyunk az ETO sikereire.

Vaskakas SörfőzdeETO Címer

Mikortól és hol kapható?

A klub éttermében, a mérkőzések alatt a büfében, a Vaskakas webáruházban és a Mintaboltunkban már kapható az ETO Pils. Hamarosan további Vaskakas lelőhelyekre is szállítunk a sörből. Célunk, hogy Győrben és környékén minél több helyen hozzájuthassanak a szurkolók.

Ha pedig vendéglátósként vagy bolttulajdonosként Te is szeretnéd forgalmazni az ETO Pilst, >>ide kattintva<< felveheted velünk a kapcsolatot.

 

ETO Pils 6PACK a Vaskakas Webáruházából házhozszállítással:

ETO Pils 6pack

>> A rendeléshez kattints ide <<

 

Keresd meg a hozzád legközelebbi ETO Pils lelőhelyet az alábbi térképen!

Légy Te is sörszakértő!

Fedezd fel velünk, hogy mit rejt egy korsó sör, hogy készült és milyen múltra tekint vissza.

Összeállítottunk Neked egy 5+1 részből álló online kurzust, amely során Te is profi sörszakértővé válhatsz.

Iratkozz fel, mi pedig hetente egy-egy új leckét küldünk neked e-mailben!

Kezdd el még ma a Vaskakas Sörsulit!

Feliratkozásommal hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.