INGYENES SZÁLLÍTÁS! 15.000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén házhoz. Szállítási információk itt.

Nyitott Főzdék Napja

2024. május 25. - Nyitott Főzdék Napja a Vaskakas Sörfőzdében

A Nyitott Főzdék Napja országos programsorozat alkalmából a Vaskakas Sörfőzde újból megnyitja kapuit, hogy megmutassuk magunkat és söreinket az irántunk érdeklődő sörkedvelőknek.

Látogass el hozzánk, nézz be a kulisszák mögé, ízleld meg söreinket és érezd jól magad a tavaszi napsütésben!

Amivel készülünk

  • nyolc féle csapolt sör
  • Snicli tűzpiros tűzoltóautójánál olthatod éhségedet
  • Vaskakas sörpárlatok, üdítők
  • Dobozos sörök vásárlási lehetősége
  • Több turnusban indítunk főzdelátogatásokat, melyek során tartályból is kóstolunk! Főzdetúráink ingyenesek, de a létszámkorlátok miatt regisztráció szükséges.

RÉSZLETEK

Nyitott Főzdék Napja a Vaskakas Sörfőzdében

2024. május 25. 13:00 - 22:00

Idén újra csatlakozunk a Nyitott Főzdék Napja rendezvénysorozathoz, melynek keretében országszerte rengeteg sörfőzde várja a nagyközönséget változatos programokkal és sörkóstolókkal. Ezen a napon ott kóstolhatod meg a magyar söröket, ahol azok készülnek.

Ezen alkalomból a Vaskakas Sörfőzde is bepillantást enged a kulisszák mögé. Több turnusban indítunk főzdetúrákat, melyek során tarályból is kóstolunk.

Mindeközben a főzde udvarán a Snicli tűzpiros tűzoltóautójánál olthatod éhségedet 14 órától. Söreink mellé Vaskakas sörpárlatokat is fogyaszthatsz.

Asztalfoglalásokat nem tudunk fogadni.

Főzdetúrák és tartályból kóstolás a sörfőző mesterrel 

Az üzemlátogatások során megismerkedhetsz a sörgyártás folyamatával, eszközeivel, betekinthetsz egy kisüzemi sörfőzde életébe és találkozhatsz a sörfőzőkkel. A nap folyamán három turnusban indítjuk főzdetúráinkat, mely során egy pohár sört is megkóstolunk a tartályokból. Egy túrán max. 20 fő vehet részt. Az üzemlátogatáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

14:00 - 14:45 Főzdetúra + tartályból kóstolás 1. BETELT!

15:30 - 16:15 Főzdetúra + tartályból kóstolás 2. BETELT!

17:00 - 17:45 Főzdetúra + tartályból kóstolás 3. BETELT!

 

  • Helyszín: 9081 Győrújbarát, László utca 91.
  • Bankkártyával is tudsz fizetni
  • További információért hívj minket telefonon a +36708505515 számon vagy írj e-mailt a hello@vaskakas.com e-mail címre.

Asztalfoglalásra nincs lehetőség, de sokat segítenél az előkészületekben, ha jeleznéd felénk részvételi szándékodat egy regisztrálással az alábbi gomb használatával.

Gyakran Ismételt Kérdések:

MEGKÖZELÍTÉS

Busszal:

Ha busszal érkezel, akkor jöhetsz a Győr-Győrújbarát-Nyúl, vagy a Győr-Győrújbarát vonalakon (NE a Győrújbarát-hegy vonalra szállj fel!) Kérd a jegyedet a "győrújbaráti tűzoltószertárig"!

Autóval:
Parkolni a László utcán lehet, kihagyva a kapubeállókat, és átjárást biztosítva a traktoroknak. Ezúton is köszönjük az utcabeliek türelmét, várjuk őket is egy finom sörre mihozzánk.
 
Biciklivel:
Kerékpártároló kapacitásunk sem túl nagy, így bárhova leteheted, ahol találsz egy fát, bokrot, és nincs útban az áthaladó forgalomnak.
 
 
Fizetési és vásárlási lehetőség
Bankkártyával és készpénzzel is lehet nálunk fizetni. A SZÉP kártyákat sajnos nem áll módunkban elfogadni.
A helyszínen, a pultnál lesz lehetőség dobozos söröket vásárolni. A törzsvásárlói rendszerünk sajnos nem fog üzemelni.
 
 
ÉTEL
A Snicli food truck jóvoltából hamburgerek és pulled pork szendvicsek közül tudsz választani. A Snicli 13 órakor fog nyitni, így tervezhetitek nálunk az ebédet.

ITAL

Sör, sör és sör...többféle Vaskakas sör lesz csapon, többek között olyan nagyszerű tételek, mint a Crazy Hop Cat NEIPA, American Hop Dog West Coast IPA és a Johnny B. Good APA.
Ezen kívül lesz még: sörpárlat, Jagemeister, Unicum, savas-, mentes víz, kóla, Fanta, Ice Tea és pálinka.
Kávéval nem tudunk szolgálni.
 
???? Helyszín: Vaskakas Sörfőzde - Győrújbarát, László utca 91.
???? Időpont: 2024. május 25. szombat 13:00-22:00