INGYENES SZÁLLÍTÁS! 15.000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén házhoz. Szállítási információk itt.

Karácsonyi ajánlatunk cégek számára

Izgalmas ajándékot keresel munkatársaidnak, partnereidnek?

Mutatjuk ajánlatunkat!

 

Szépen-lassan közeleg a Karácsony!

Ugyan még távolinak tűnnek az ünnepek, de a körültekintő cégvezető már most gondol a céges karácsonyi ajándékokra. Évről-évre visszatér a nagy kérdés: Mivel lepjük meg idén munkatársainkat, partnereinket?

Ajándékozz prémium kézműves sört Győr első számú sörfőzdéjétől, a Vaskakas Sörfőzdétől! Ennek garantáltan örülni fognak ügyfeleid, munkatársaid, partnereid!

 

Összeállítható csomagok palackos söreinkből

6-os gyűjtőkarton, 6 féle sört tartalmazó ajándékcsomag

Praktikus, látványos, egyszerű megoldás a 6-os karton.

A Vaskakas 6PACK kóstolócsomag a legnépszerűbb termékünk mintaboltunkban. Két féle mintázattal kérhető:

  • Klasszikus Vaskakas 6-os gyűjtőkarton
  • Hópelyhes 6-os gyűjtőkarton

A dobozok 0,33-as sörös üvegekhez vannak méretezve.

5+1 pohár díszdoboz

Nagyobb értéket képviselő díszdobozunk, mely 5 db 0,33 sört +1 Vaskakas kóstoló poharat tartalmaz. 

  • Klasszikus Vaskakas 5+1 pohár díszdoboz

  • Hópelyhes 5+1 pohár díszdoboz

3-as díszdobozok, karácsonyi ajándékcsomagok

Népszerű termékünk a 3 db-os díszdoboz, mely az ünnepek alatt két változatban rendelhető:

  • Klasszikus Vaskakas díszdoboz

  • Hópelyhes díszdoboz

A téli szezonban elérhető palackos söreink:

GYŐRI PILS - német pilseni

Győri Pils sörünk egy könnyed, jóivású világos
láger típusú sör. Kifejezetten korsózásra
készült alapsör. A német pilseni keserű
tartalma visszafogodtabb cseh változatánál,
jobban érezni benne a maláta kenyeres, kissé
édeskés ízét.

Alc: 4,40%  IBU: 21  Extrakt: 11°

JOHNNY B. GOOD - American Pale Ale

Johnny B. Good egy igazi, hamisítatlan hidegen komlózott American Pale Ale, amely nem tűri a korlátokat és a megalkuvást. Ízét a nyár és a szabadság ihlette. Üde, frissítő, gyümölcsös aromáját az amerikai komlóknak köszönheti. Szinte harapni lehet benne a komlót.

Alc: 5,00%  IBU: 30  Extrakt: 12°

AMERICAN HOP DOG - IPA

Füttyents, és máris kéznél a kedvenc kutyusod! Mielőtt az első korty a szádba érne, már betölti az orrodat a mindent uraló citrusos, grapefruitos aroma. Kortyolj bele és érezd, ahogy az ízek szétrobbannak a szádban és hagyd, hogy a komló keserűsége és a maláta édessége vezessen végig ezen a hamisítatlan IPA-n.

Alc: 6,00%  IBU: 65  Extrakt: 15°

RED FOX - American Amber Ale

Hidegen komlózott amber ale rozsmalátával és zabpehellyel.
Illatában dominál a komló virágossága és a karamell, amit a karamell malátáknak köszönhet. Vörös színét kiemeli a kérmes, lágy habkorona.
Könnyed, jóivású, de tartalmas rozsos sör, ami a tavaszi erdők frissítő, virágos illatát idézi.

Alc: 5,20%  IBU: 33  Extrakt: 13°

CHARLATAN - Belga dubbel

Minden belga kolostornak megvan a maga hagyományos, egyedi, kiváló söre. A Charlatan megalkotásakor a belga sörök ízvilágára törekedtünk. Jellemzője a visszafogott gyümölcsösség mellett megjelenő komplex, malátás íz, amit kandiscukros lecsengés egészít ki. Erős, félbarna sör csodás fűszeres ízekkel.

Alc: 6,50%  IBU: 21  Extrakt: 16°

PORTER - robust porter

Egy igazi angol sör, melyben csokoládés malátás ízek dominálnak. Mérsékelt szénsavassága és a komló finom fűszeressége gondoskodik arról, hogy jobban csússzon ez a közepesen testes barna ital. London kikötőjének rakodómunkásai fogyasztották ezt a tápláló sörstílust, hogy jobban bírják a nehéz munkát.

Alc: 5,50%  IBU: 25  Extrakt: 14°

Összeállítható csomagok dobozos söreinkből

11 féle dobozos sörünkből tudjuk összeállítani a megfelelő 6-os csomagot. Söreink között találsz világosat, félbarnát, barnát, keserű és édes ízvilágot, klasszikus és különleges sörstílust.

Itt nézheted meg dobozos sör kínálatunkat:

Magyar kisüzemi craft sör egyedi, céges dizájnnal

Raktárunkban címkézetlenül is tartunk söröket arra az esetre, ha saját emblémával szeretnéd, hogy felcímkézzük. Ebben az esetben akár ti is megtervezhetitek a címkét, vagy minket is megbízhatsz a címke tervezésével és legyártásával. Az idei karácsonyi szezonban Johnny B. Good APA, American Hop Dog IPA és Győri Pils német pilseni söreink érhetőek el címke nélkül palackos és dobozos kiszerelésben.

6 db-os CAN PACK

Kedveskedj saját emblémás kisüzemi sörrel partnereidnek vagy munkatársaidnak! Tervezd meg a címkét saját igényeid szerint! A tervezéshez biztosítjuk a címke méreteit.

Amennyiben szükséges, a tervezésben és a gyártásban is tudunk segíteni.

 

6 db-os palackos sör csomag 

American Pale Ale (APA) és India Pale Ale (IPA) söreink közül választhatsz, hogy melyik kerüljön a csomagba céged emblémájával. Ennél a csomagolásnál nem csak a palackot ruházhatod fel saját stílusod szerint, hanem a fehér 6-os kartondobozra is lehetőséged van egyedi dizájnt tervezni.

Alternatívaként nátronbarna dobozt is tudunk biztosítani.

Választhatod azt a megoldást is, hogy csak a 6-os gyűjtődobozra tervezel dizájnt, a palackokat pedig alapszortimentünkből válogatjuk össze úgy, ahogy Neked tetszik.

EXTRA SZOLGÁLTATÁSAINK:

Futárszolgálattal akár házhoz is küldheted az ajándékcsomagokat. Vállajuk a csomagok törésmentes lecsomagolását, a házhozszállítás megszervezését, és a csomagok feladását is.

 

Ha ajánlatunk felkeltette az érdeklődésedet, keress minket bizalommal, beszéljük meg, hogy mire van szükséged, és küldjük ajánlatunkat.

Elérhetőségeink:

Tel.: +3630/206 0126

e-mail: info@vaskakas.com