INGYENES SZÁLLÍTÁS! 15.000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén házhoz. Szállítási információk itt.

Blog

Vaskakas lelőhelyek - Csopak Borozó

Vida Norbert
Vida Norbert
2019.05.23 14:07
Vaskakas lelőhelyek - Csopak Borozó

Csopak Borozó - Mosonmagyaróvár

Még hogy az üzletben nincs barátság!

 

Ebben a sorozatban olyan vendéglátóhelyeket mutatunk be, amelyek kínálatában megtalálod a Vaskakas söröket, és ahol söreink különösen jól érzik magukat. Most a Csopak Borozót hoztuk el Nektek Mosonmagyaróvárról.

Mosonmagyaróvár Győr-Moson-Sopron megye harmadik legnagyobb városa. Elég nagy ahhoz, hogy pezsgő élet jellemezze - egyetemi város révén a fiatalok frissességet, vidámságot, lendületet jelentenek, de elég kicsi, hogy mégis érezhető rokonszenv, összetartás, barátságos légkör járja át a települést. És olybá tűnik, hogy mindez a pozitív energia a Kossuth Lajos út 151-ben koncentrálódik, ahol már egy ideje Vaskakas söröket is kóstolhatnak a vendégek.

Csopak Borozó Mosonmagyaróvár

Csopak Borozó  -  Mosonmagyaróvár, Kossuth Lajos u. 151.

 

Csopak Borozó, egy lakóház aljában, 1983-tól töretlenül. Egy vérbeli borozó, ahol Vaskakas söröket is fogyaszthatnak a vendégek. Viszont nem a szó pejoratív értelmében borozó! Nem egy lepukkant, borszagú, késdobáló kocsma, hanem egy közösségi tér, ahol tudniillik alkoholt mérnek. Ahová a törzsvendégek szívesen térnek be beszélgetni, kártyázni, vagy dartsozni. Ahol oldott a hangulat, akár idegenként is be tudsz kapcsolódni egy jó kis beszélgetésbe. Széles korosztály látogatja a borozót, jól megférnek egymás mellett a középkorúak és a fiatalok is. Nem ritka, hogy apa és fia egyszerre szórakozik a helyen, mindegyik a saját baráti társaságával. Függetlenül kortól, beosztástól, életstílustól, itt könnyedén el tudsz lazulni, mert itt nincsenek elvárások, nincs sallang, nincs sznobizmus. A hely nem akar több lenni annál, ami. Egy borozó egy lakóház aljában.

Hogy kezdődött az együttműködés?

Attila és Viki, a hely tulajdonosai szívesen tartanak a kínálatukban igényes, színvonalas termékeket. Nagyon meggondolják, hogy mit vesznek be a szortimentbe. Fontos, hogy ajánlás útján érkezzen a termék. Valami, amit mások már kipróbáltak, és szeretnek. Természetesen ők is megkóstolják, és kikérik hozzáértő törzsvendégeik véleményét is. Körülbelül 2017-ben történt, hogy egy kedves közös ismerősünk a Vaskakas Sörfőzde termékeit beajánlotta a Csopak Borozóba. Attila megkóstolta a söreinket, és azonnal megkedvelt minket. Viszont Acca semmit sem bíz a véletlenre! Összeszedte törzsvendégeit, megtöltöttek egy nagy buszt, és elutaztak hozzánk Győrújbarátra egy sörkóstolóra. Remek délutánt töltöttek nálunk egy szép nyári napon. Megnéztük az üzemet, söröket kóstoltunk, zsíros kenyeret ettünk, és hallgattuk a sztorikat, történeteket, amik mind-mind a Csopak Borozóhoz kötődnek. Hallottunk a hely saját darts csapatának sikereiről és az izgalmas snapszer versenyekről. Nagy barátságok, szerelmek születtek az évek során a borozó falai között. A történeket nagy része természetesen vicces, humoros esetek, de akadt megható és keserédes is. Viszont minden történet a barátságról, az összefogásról és a közösségről szól.

Csopakosok és a zsíroskenyér

 

A nap végére a törzsvendégek egyöntetűen megszavazták, hogy Acca vegye fel a kínálatába a Vaskakas Sörfőzde söreit is.

Még hogy az üzletben nincs barátság!

Az együttműködésünk sohasem volt egy szokványos partnerségi kapcsolat. Nem csak rendelés leadás és kiszállítás. Ennél jóval több. Accának van egy sajátos stílusa: nyílt, őszinte, barátságos, segítőkész. Ott segítsünk egymásnak, ahol tudunk. És ez működik! Ez a hely és az ő személyes sikerének is a titka. Ajánljuk egymást, toljuk egymás szekerét. Hol ő szervez hozzánk teltházas kóstolókat, hol mi megyünk hozzá teraszpartira, és beállunk sört csapolni, hogy a helyiek is tudjanak beszélgetni a sörfőző mesterekkel.

A sörfőzőmester, a kocsmáros és a törzsvengég

 

Ha Mosonmagyaróváron jársz, és innál egy finom sört, akkor mindenképpen térj be a Kossuth Lajos út 151-be. Garantáltan szebb lesz tőle a napod!

 

Csopak Borozó

9200 Mosonmagyaróvár, Kossuth Lajos u. 151.

https://www.facebook.com/CsopakAti/

 

Nyitva tartás:

Hétfő: 07:00-21:00

Kedd: 07:00-21:00

Szerda: 07:00-21:00

Csütörtök: 07:00-21:00

Péntek: 07:00-21:00

Szombat: 07:00-21:00

Vasárnap: 07:00-21:00