INGYENES SZÁLLÍTÁS! 15.000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén házhoz. Szállítási információk itt.

Blog

Sunshine Reggae - új sör debütál!

Vida Norbert
Vida Norbert
2020.04.15 11:48
Sunshine Reggae - új sör debütál!

Sunshine Reggae Saison citromnáddal ízesítve

Megújult az alap szortimentünk!

 

Könnyed, világos saison fehér habkoronával, citromnáddal ízesítve. Illatában észteres, fűszeres és gyümölcsös. Ízében frissítő, könnyed, üde, igazi nyári sör citrusos ízvilággal, melyet malátás jegyek támasztanak meg. Komlózása és keserűsége is visszafogott, hogy a citrusos zamat domináljon.

Mintha már hallottam volna ezt az ajánlót… Ez nem véletlen! 2019-ben indítottuk útjára UniqueLine sorozatunkat. Az ide tartozó söreink kísérleti főzetek, amellyel alkotási vágyunkat és kreativitásunkat fejezzük ki. A sorozat második tagjaként jelent meg a Summer is Coming nevű kísérleti sörünk, melyet most beválasztottunk az alap szortimentünkbe, miután még egy kicsit csiszoltunk a recepten.

Sunshine Reggae

Saison citromnáddal ízesítve

Alc 5,0%, IBU:15, Ballingfok:11°

Sunshine Reggae

Itt, a Vaskakas Sörfőzdében mindig arra törekszünk, hogy ne csak egy terméket adjunk a fogyasztóinknak, hanem egyfajta életérzést, pozitív hozzáállást is, amit mi sörben tudunk kifejezni, hiszen a sörfőzéshez értünk leginkább. Ennek jegyében főztük és neveztük el sörünket, alkottuk meg a címkéjét Szarka Fedor Guido győri művész barátunkkal.

Azt reméljük, hogy ezzel a sörrel és a hozzá tartozó hangulattal hatni tudnunk minden érzékszervedre, és át tudjuk adni az üzenetünket, miszerint az élet szép, még 2020-ban, a COVID évében is.

Látod a címkét, ízleled a frissítő sört, érzed a citrusos aromát, és hallod a Laid Back örökzöld dalát, a Sunshine Reggae-t. Azt hiszem, ez jobb, mint bármilyen meditációs és relaxációs gyakorlat! Próbáld ki Te is!

Sunshine Reggae Címke

 

Sunshine Reggae a Münchausen barna búzasörünket váltja a Vaskakas Sörfőzde alap szortimentjének hatos fogatában. Könnyes szemmel intünk búcsút a Münchausennek, mert a maga nemében egy igazán jó kis dunkelweizen volt, viszont mindenképpen világosítani szerettünk volna a kínálatunkon. Az alapszortimentünkben eddig csak egy világos sör szerepelt, a Johnny B. Good APA. American Hop Dog sörünk borostyán színű, Comedias és Charlatan félbarnák, Porter sörünk pedig barna sör. Ezzel az újítással kiegyensúlyozottabbá tettük a kínálatunkat, mindezt a fogyasztóink visszajelzései alapján.

Ui.:

Még egy kis kedvcsináló a sör megkóstolásához :)

Megállíthatatlanul közeleg a nyár, és idén is hozza magával a hetekig tartó forró hőhullámokat. A hőmérő higanyszála hamarosan a +30-as tartományba fog felkúszni. A Nap szinte forrón perzseli a városokat, olvad az aszfalt, az utcákon árnyéktól árnyékig sietünk, a fagyi szétfolyik a tölcsérben. Ez az idő szinte kibírhatatlan a munkahelyeken. Nem tudunk koncentrálni, csak és kizárólag a szabadságra, a Balatonra vagy egy közeli strandra tudunk gondolni.

Mikor már az utolsókat rúgod egy átizzadt nap után, be fogsz nyúlni a hűtőbe, hogy előránts egy üveg Sunshine Reggae Vaskakas sört, amely mégis csak meggyőz arról, hogy az élet szép. Megszisszented, kitöltöd egy pohárba, egy rövid ideig gyönyörködsz a fehér habkoronában, a világos sör színében, melyben a buborékok fürgén szöknek a felszínre. Megfogod a pohár oldalát, amely lehűti a tenyeredet, ezzel egy kis enyhet adva a hőségben. Most a szádhoz emeled, mielőtt megkóstolnád, még megszimatolod a frissítő nedűt. Finom, friss, intenzív és citrusos. Majd elérkezik a pillanat, melyet egész nap vártál. Belekortyolsz, és élvezed, ahogy a citromos, hűs, szénsavas ital szinte szétáramlik a testedben, visszaállítva az optimális hőmérsékletedet. Nyelsz egy nagyot, majd még mohóbban húzod le a pohárban maradt sört, megvárva, míg az utolsó cseppek is kiürülnek a poharadból. Ez finom volt, gondolod megelégedve.

 Első főzet 2020.03.05.
 Felhasznált komlók Magnum, Simcoe
 Felhasznált maláták Pilseni, bécsi, müncheni, carapils
 Untappd-link kattints ide >>
 ABV 5,0%
 IBU 15
 Balling fok 11°


Ha szeretnéd megkóstolni legújabb sörünket, akkor itt vannak a lehetőségek:

Mintaboltunkban >

Lima Pub&Hostel

Webshopunkban:

Sunshine Reggae 6pack >

A Vaskakas Sörfőzde Facebook oldala A Vaskakas Sörfőzde Instagram oldala A Vaskakas Sörfőzde Untappd oldala



 

 

Légy Te is sörszakértő!

Fedezd fel velünk, hogy mit rejt egy korsó sör, hogy készült és milyen múltra tekint vissza.

Összeállítottunk Neked egy 5+1 részből álló online kurzust, amely során Te is profi sörszakértővé válhatsz.

Iratkozz fel, mi pedig hetente egy-egy új leckét küldünk neked e-mailben!

Kezdd el még ma a Vaskakas Sörsulit!

Feliratkozásommal hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.