INGYENES SZÁLLÍTÁS! 15.000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén házhoz. Szállítási információk itt.

Blog

Törzsvásárlói rendszer

2022.11.11 13:35
Törzsvásárlói rendszer

ÉLJ A KEDVEZMÉNYEKKEL!

Legyél Te is Vaskakas Törzsvásárló!

Összefoglaljuk, hogy milyen előnyökkel jár, ha törzsvásárlónknak regisztrálsz mintaboltunkban. 

A Vaskakas Sörfőzdében a hosszútávú kapcsolatokban hiszünk, ezért fontos számunkra, hogy megbecsüljük visszatérő vásárlóinkat.

 

 

 

Vaskakas törzsvásárlónak mintaboltunkban személyesen lehet regisztrálni. A regszitrálás ingyenes, pár percet vesz igénybe az információs lap kitöltése.

LÉHŰTŐ Törzsvásárlói Kártya kedvezményei:

Ha frissen regisztrálsz törzsvásárlónak, először léhűtő törzsvásárlói kártyát kapsz.

5% hűségpontkedvezmény

  • 5% hűségpont kedvezményt adunk minden 0,33l és 0,5l palackos vagy dobozos termék vásárlása esetén. A hűségpontok a későbbi vásárlások alkalmával a Mintabolt kínálatában szereplő minden termékre felhasználhatóak (1 hűségpont = 1 Ft). Egy vásárlás alkalmával a vásárlási érték maximum fele fizethető hűségponttal. A fel nem használt hűségpontok 180 nap után lejárnak.

 

Mennyiségi kedvezmény

  • Mennyiségi kedvezményeket biztosítunk törzsvásárlóink számára. 12 db 0,33l vagy 0,5l üveges vagy dobozos sör vásárlása esetén 5%, 24 db 0,33l vagy 0,5l sör vásárlása esetén 10% mennyiségi kedvezményt biztosítunk törzsvásárlóinknak.

 

Hírlevél

  • Aktuális ajánlatokról, új hírekről hírlevél formájában rendszeres tájékoztatást küldünk. A hírlevelet a nyilvántartásunkban szereplő, a vásárló által a regisztráció során megadott e-mail címre küldjük.

 

Árkedvezmény 1l frissen csapolt PET palackos söreinkre

  • 1l PET palackos frissen csapolt sör árából törzsvásárlóink átlagosan 10% kedvezményben részesülnek a mindenkori listaárhoz képest.

 

Webshop regisztráció

  • Webshopunkban kedvezményes, főzdei árakon vásárolhatnak törzsvásárlóink. Webshopunk országos lefedettséggel házhoz szállítja a megrendelt csomagokat. Mintaboltunkban történt törzsvásárlói regisztráció esetén automatikusan létrejön a felhasználói fiókod a webshopunkban, ahová az alábbi módon tudsz belépni:

e-mail cím: a regisztrációhoz megadott e-mail cím

jelszó: a törzsvásárlói kártyán található vonalkód

Webshopunkban történő vásárlás esetén pontgyűjtés, pontbeváltás, mennyiségi kedvezmény nem érhető el.

 

 

SÖRMESTER Törzsvásárlói Kártya kedvezményei:

Azoknak a törzsvásárlóknak, akiknek a regisztrációt követően az összes vásárlásuk értéke elérte az 50.000 Ft-os értékhatárt, a Léhűtő Törzsvásárlói kártya helyett Sörmester Törzsvásárlói Kártyát biztosítunk.

Törzsvásárlói kártyák kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, csak ha ez külön említésre kerül.

 

  • Minden kedvezmény ugyanúgy jár, mint a Léhűtő Kártyával rendelkezőknek.

 

  • További 5% garantált vásárláskori kedvezmény a termékek listaárábólEz a kedvezmény az értékhatár átlépését követően automatikusan lép érvénybe, függetlenül attól, hogy a kártyacsere megtörtént-e.

 

 TUDTAD?

Ha webshopunkból rendelsz házhoz sörcsomagot, akkor Győr, Győrújbarát és Nyúl területén választhatod a "Vaskakas Staff házhoz megy" opciót is. Ebben az esetben mi magunk szállítjuk ki a sört minimális szállítási költséggel. Rendeld meg a csomagot 14:00 óráig, és mi még aznap kivisszük 15:00-18:00 óra között. Amennyiben később rendelsz, akkor a következő munkanapon szállítunk.

 

Gyakran ismételt kérdések:

 

Hogyan tudok csatlakozni a Törzsvásárlói Programhoz?

Mintaboltunkban bármikor regisztrálhatsz törzsvásárlónak. Pár percet vesz igénybe a regisztráció, ami természetesen ingyenes. Bárki csatlakozhat a programhoz, aki elmúlt már 18 éves.

Mennyi pontot kapok?

A 0,33l és a 0,5l palackos termékeink vásárlási értékének 5%-ának megfelelő pontot írunk fel a pontgyűjtő kártyára.

Mennyit ér egy pont?

1 hűségpont 1 Forintot ér.

Meddig érvényesek a pontjaim?

180 napig lehet felhasználni a hűségpontokat.

Meddig érvényes a kártyám?

A kártyának nincs lejárati ideje.

Hol tudom ellenőrizni a kártyám pontegyenlegét?

Mintaboltunkban kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre pontegyenleg egyeztetés céljából.

Mire válthatom be a pontokat?

A Mintabolt minden termékének megvásárlására fel lehet használni az összegyűjtött pontokat.

Van-e olyan termék, amire nem kapok pontot?

Igen, vannak ilyen termékek. Pontfelírás csak a 0,33l és a 0,5l termékek vásárlása esetén jár. Ezen kívül nem írunk fel pontokat. Nem jár pont például az 1l PET palackos termékek, sörpárlatok, POS anyagok vásárlása esetén.

Egyféle palackos sörből kell 24 db-ot vásárolnom ahhoz, hogy megkapjam a 10% mennyiségi kedvezményt?

Nem, összesen kell 24 db palackos és/vagy dobozos sört vásárolni a 0,33l és 0,5l palackos és dobozos sör kínálatunkból ahhoz, hogy érvényesíteni tudjuk a 10% mennyiségi kedvezményt. ( 12 db palackos sör esetén 5% mennyiségi kedvezmény jár törzsvásárlóinknak, ezesetben sem szükséges egyféle sört vásárolni.)

A vásárlásom után mikortól tudom felhasználni a pontokat?

A vásárlást követő napon lehet felhasználni a pontokat.

Mennyi pontot tudok felhasználni egy vásárlás alkalmával?

A vásárlás értékének maximum fele fizethető pontokkal.

Hol tudok regisztrálni?

Mintaboltunkban tudsz törzsvásárlónak regisztrálni. A regisztráció pár percet vesz igénybe, melyet meggyorsíthatsz, ha magaddal hozod a már előre kitöltött regisztrációs lapot.

Mi történik, ha elveszik a kártyám?

A kártyát elvesztése esetén egyszer pótoljuk díjmentesen. 

Már regisztrált törzsvásárló vagyok. Hogy tudok belépni a webshop fiókomba?

e-mail cím: a regisztrációhoz megadott e-mail cím

jelszó: a törzsvásárlói kártyán található vonalkód

Amennyiben elvesztetted a kártyádat, és nem tudod a jelszavadat, bármikor újat kérhetsz az "Elfelejtettem a jelszavamat" opcióval.

Miért jó, hogy kapok webshopfiókot?

Mert bárhol is laksz az országban, a webshopba való belépésed után kedvezményes, főzdei árakon tudsz házhoz rendelni söreinkből.

Mikor van nyitva a Mintabolt?

Az oldal tetején megtalálod az aktuális nyitvatartást. Ünnep- és munkaszüneti napokon zárva tartunk. Ünnepi nyitvatartásokat a Facebook oldalunkon és Google Cégem oldalán folyamatosan frissítjük!

Hol találom a Mintaboltot?

9081 Győrújbarát, László utca 91. Családi házunk mögött található a Vaskakas Sörfőzde, melynek épületében kapott helyet a Mintaboltunk.